3 Iulie – 4 Iulie
Baraj Gura Raului,
Sibiu

FUSION FSTIVAL ROMANIA 2010 prezinta show de lasere (www.lasershows.ro), lumini, flacari (www.visualemotion.ro) si proiectii pe baraj (www.visualdrugstore.com) unice in Romania.

Imaginati-va intregul monument acoperit de lumini si proiectii, totul intregit de spectacol de lasere ce va acoperi intreaga vale…

Sonorizare D.A.S. 80.000W:

Fusion Festival Romania este mai mult decat un eveniment care aduce toata scena electronica intr-un singur loc – este un prilej pentru iubitorii mici si mari de natura, arta auditiva, vizuala si cultura sa isi dea intalnire intr-una din cele mai frumoase zone de munte a Transilvaniei.

Va asteptam cu totii la Gura Raului pe data de 3 iulie 2010 pentru a ne bucura impreuna de un spectacol muzical de Trance/Electro/Techno si Breaks/DNB/Dubstep ce va va satisface atat auzul cat si vazul prin ceremoniile unice de foc si lasere.

Un element unic in Romania este reprezentatia mirifica de lumini proiectate pe baraj pe o inaltime de 70m ce cu siguranta va va purta pe cele mai inalte culmi ale distractiei.