Cel mai important aliment al omenirii, painea, este sarbatorita in peste 30 de tari, anual, pe 16 octombrie. Cu aceasta ocazie, revista Brutarul-Cofetarul organizeaza in aceasta vara un concurs foto al carui tematica va avea in centru productia si consumul de paine, in diversitatea si complexitatea ei. Inscrieti-va la concurs si castigati sarbatorind PAINEA!

Ziua Mondiala a Painii are scopul de a oferi lumii oportunitatea de a vorbi despre paine si despre brutari, de a afla mai multe despre istoria produsului, despre importanta si viitorul acestuia. La initiativa revistei Brutarul-Cofetarul, o serie de producatori de paine si produse de panificatie se vor alatura acestui eveniment prin derularea unor campanii caritabile constand in donatii de produse alimentare catre mai multe institutii sociale (spitale, aziluri de batrani, cantine sociale, orfelinate etc.).

Concursul foto Omul si Painea s-a nascut din proiectul Ziua Mondiala a Painii si are scopul de a aduce in interesul publicului importanta celui mai popular aliment: painea. Ne propunem sa oferim astfel o incursiune in culisele productiei de paine, prezentand procesul de obtinere a acesteia si munca depusa de brutari in acest scop. Incercam astfel sa apropiem mai mult painea de om, de consumator.

Concursul este organizat de revista Brutarul-Cofetarul si site-ul www.brutarul.ro, cu sprijinul sponsorilor si partenerilor si se adreseaza tuturor categoriilor de persoane – atat brutariilor mici si mari, cat si persoanelor fizice, care obisnuiesc sa produca paine in regim propriu.

BRUTARUL-COFETARUL este, de peste 10 ani, singura revista de specialitate adresata intreprinzatorilor din sectorul de panificatie-cofetarie, fiind distribuita lunar, gratuit, in peste 7.500 exemplare, factorilor de decizie din mori, brutarii, cofetarii, patiserii, cafenele si alte unitati de profil.

Detalii despre revista gasiti pe www.brutarul.ro, iar despre concurs, pe www.brutarul.ro