Inscrie-te ACUM pentru distractie si premii mari! A treia editie a campionatului de table se va desfasura Duminica, 25.04.2010, incepand cu ora 11.00 in Sos. Oltenitei nr.200 (Piata Sudului), sector 4, Bucuresti.

Inscrie-te ACUM pentru distractie si premii mari! Campionatul de table se adreseaza amatorilor pasionati de acest joc care doresc sa-si testeze “fortele” in lupta cu diversi oponenti. Prin participarea la campionat dorim in primul rand sa petrecem o zi de socializare si distractie.

Cand se desfasoara campionatul de table?
A treia editie a campionatului de table se va desfasura Duminica, 25.04.2010, incepand cu ora 11.00 in Sos. Oltenitei nr.200 (Piata Sudului), sector 4, Bucuresti.

Cine poate participa?
Participantii la campionatul de table trebuie sa aiba varsta de peste 16 ani, sa nu se afle sub influenta alcoolului sau drogurilor si sa aiba un limbaj si comportament civilizat pe toata durata campionatului. Ne rezervam dreptul de a selecta participantii.

Exista o taxa de participare?
Da. Participarea la campionatul de table presupune achitarea unei taxe de 30 lei. Aceasta taxa va fi platita in ziua desfasurarii campionatului.

Se acorda premii?
Da. Se vor acorda premii in valoare de peste 250 euro pentru locurile I, II si III.

Cum ma pot inscrie?
Pentru inscriere va rugam sa completati formularul de inscriere.

Care este numarul participantilor?
Pentru buna desfasurare a campionatului de table numarul de participanti nu va depasi 32 persoane. Vom aplica regula primilor 32 inscrisi si confirmati prin intermediul formularului de inscriere. Deci, GRABITI-VA!

Mai multe informatii pe http://campionat-de-table.blogspot.com

Infoline: 0723.19.16.13